top of page
Search
  • keymajorteam

Covid-19 και συναισθηματική νουμοσύνη .

Updated: Jun 1, 2020

«Η συναισθηματική νοημοσύνη πρόκειται για την ικανότητα του ατόμου να αναγνωρίζει τα συναισθήματά του και τα συναισθήματα των άλλων, να τα χειρίζεται αποτελεσματικά και να δημιουργεί κίνητρα για τον εαυτό του» -Goleman 1997, 2000, Goleman, Βοyatzis, McKee (2002)

 

Μετά από αυτήν τη δύσκολη περίοδο με την καραντίνα και τον αυτοπεριορισμό, υπήρξε μια πολύ καλή ευκαιρία για self-reflection και για αναθεώρηση των πραγμάτων. Ουσιαστικά, μετά από γόνιμη σκέψη, αυτήν τη δύσκολη περίοδο που σταδιακά ξεπερνιέται, οι περισσότεροι ενδιαφέρθηκαν για ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων, αυτοκριτική και καλύτερη διαχείρηση σχέσεων και συναισθημάτων.

Γι’ αυτό τον λόγο θέλουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω αυτή την ατομική προσπάθεια και να βοηθήσουμε τον καθένα να αναπτύξει περαιτέρω την συναισθηματική νοημοσύνη του (emotional intelligence) και να κατακτήσει την θέση που επιδιώκει επαγγελματικά και κοινωνικά.


Αν είσαι νέος και νιώθεις αβεβαιότητα για το μέλλον σου, ή έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με την συναισθηματική νουμοσύνη, είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε!



Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Major Aid






0 views0 comments

Subscribe Form

  • facebook
  • twitter

©2020 by Major Aid. Proudly created with Wix.com

bottom of page